Fashion

zomer-cena

C&A gratis verzending – haal de zomer in huis

Het is al weer bijna juni en dat betekent dat de zomervakantie al weer bijna voor de deur staat. Helaas is het vele van ons nog niet gelukt om echt in de zomerstemming te komen, want het weer werkt op dat gebied niet echt mee. We hebben nog steeds last van regen en de zon heeft zich jammer genoeg nog maar weinig laten zien.. Gelukkig bied C&A de perfecte oplossing: Gratis verzending! Zo kun je lekker warm achter je computer blijven zitten en net doen alsof het heerlijk weer is terwijl je jouw nieuwe zomeroutfit bestelt.

Shop je complete look

Wanneer je online de zomercollectie van C&A bekijkt zul je meteen veel zin krijgen in het lekkere weer. De kleurrijke jurkjes stralen een en al vrolijkheid uit en ook in de rest van de collectie zien we die ‘summer feeling’ duidelijk terug. Bijpassende espadrilles en leuke sandaaltjes maken je zomeroutfit helemaal af en de ruime accessoirecollectie zorgt er voor dat je bij C&A je hele look kunt shoppen. Natuurlijk hoef je daarvoor niet het druilerige weer te trotseren, de hele maand mei worden je C&A bestellingen namelijk gratis verzonden!

C&A online – een paleisje voor koopjesjagers

De webshop van C&A is een paleisje voor iedereen die houd van leuke mode voor een betaalbare prijs. In de online shop van C&A vind je heel veel leuke items voor een lage prijs en zo blijft het shoppen via deze webshop erg aantrekkelijk. Natuurlijk is dit niet alles wat C&A ons online te bieden heeft, met enige regelmaat wordt er ook nog een C&A kortingscode verstrekt… Af en toe kun je op deze aantrekkelijke prijzen dus nog extra besparen!

Get the summer feeling

Kan jouw zomergarderobe wel wat nieuwe items gebruiken? Dan ben je bij C&A dus aan het juiste adres. Surf naar de webshop van C&A en haal met de leuke zomerartikelen de zomer in je bol! Wanneer je in mei je bestelling doet, worden jouw items gratis verzonden, en door het volgende overzicht regelmatig te checken hou je een mogelijke C&A kortingscode in de gaten!

Have your say