Fashion

Converse sale

Converse sale – Stijlvol met comfy gympen

Pssssst… Opzoek naar een Coverse sale?

Converse sale

Schoenen v.s. Converse

Wij vrouwen hebben het liefst zo veel mogelijk schoenen in onze kast staan! Hogen hakken en sexy pumps hebben vele van jullie vaak als favoriet, maar naar een dag lopen zijn deze stiletto’s ineens een stuk minder populair. We ruilen ze dan ook al te graag in voor een paar comfy gympen en in die categorie, zijn de schoenen van Converse immens populair.

Fashion bloggers, celeberties en jij!

Niet alleen wij, ook veel populaire bloggers en celeberties laten mometeel hun hoge hakken in de kast. In plaats daarvan combineren ze hun fashionably outfit met een paar hippe Converse. Die niet alleen lekkerder lopen, maar ook nog eens heel erg leuk staan!

Laat je inspireren en shop in de Converse sale

Ben jij benieuwd hoe ze deze populaire schoenen combineren? Bekijk snel de onderstaande foto’s voor wat inspiratie! Helemaal warm geworden van deze leuke gympen? Dan kun je ze misschien wel goedkoper bestellen in de Converse Sale..

Chiara in converse

Chiara Ferragni, de bekende blogster van The Blond Salad, laat zien hoe je Converse kunt combineren! Op haar blog vind je altijd veel leuke looks en wellicht nog veel meer combineer inspiratie voor je nieuwe converse. (Die je natuurlijk koopt in de Converse Sale!)

fashion blogster

En ook  blogster Elin Kling complementeert haar outfit met een stel leuke Converse. Ze draagt ze lekker losjes met de veters snel gestrikt en zo past het helemaal bij de rest van haar outfit! De panter clutch en zonnebril zorgen er voor dat haar outfit helemaal af is en naar mening loopt ze er prachtig bij!

Converse dragen

Modemeisje Whitney Port laat met deze outfit zien dat converse ook perfect gecombineerd kunnen worden met een jurkje. Deze dame die onder andere gewerkt heeft bij Teen Vogue en in 2008 haar eigen kleding lijn op de markt zetten, weet werkelijk waar alles van mode en heeft net als wij een grote voorliefde voor Converse.

kisten converse

En als laatste geeft ook Twilight Ster Kristen Stewart de voorkeur deze mooie gympen! Ze draagt ze hier op de rode loper van de MTV Movie Awards en laat daarmee zien dat je als sexy vrouw echt geen hakken nodig hebt!

geïnspireerd geraakt? Bestel jouw paar snel in de Converse sale!

Have your say