Nieuws

Kate Middleton in creatie van Sarah Burton

Een tweeling voor Kate Middleton?

Kate Middleton is zwanger. Dit nieuws werd maandag 3 december al officieel bekendgemaakt maar onlangs berichtte de Engelse tabloid The Sun dat ze wellicht in verwachting zou zijn van een tweeling.

De hertogin van Cambridge is al twee dagen in het ziekenhuis voor een behandeling tegen haar misselijkheid en het is op dit moment nog onbekend hoelang ze hier nog blijft. Kate heeft namelijk last van Hyperemesis Gravidarum, dit is een extreme vorm van zwangerschapsmisselijkheid. Volgens artsen komt dit verschijnsel driemaal vaker voor bij vrouwen die in verwachting zijn van een tweeling!
Stel dit zou het geval zijn, welke van de kinderen zou dan de toekomstig erfgenaam zijn? Deze vraag is natuurlijk erg interessant voor royalty deskundigen. In principe geldt dat de eerstgeborene erfgenaam zal zijn, en het maakt daarin niet uit of het een jongen of een meisje is.
Waar nu al druk wordt gespeculeerd over de tweeling theorieën is dit nieuws nog niet officieel bevestigd.

Huwelijk van Kate en William:
Kate Middleton trouwde op 29 april 2011 met haar geliefde prins William van Wales. Het huwelijk werd door 2 miljoen mensen online bekeken. Tijdens de huwelijksdag straalde Kate in een prachtige jurk ontworpen door de Britse Sarah Burton, creatief directeur van Alexander McQueen.

De liefdesgeschiedenis van Kate en William:
Kate bracht haar middelbare schoolperiode door op een exclusieve kostschool in Wiltshire. Daarna studeerde ze aan St. Andrews University in de Schotse regio Fife. Daar ontmoette ze prins William in september 2001 tijdens hun studie kunstgeschiedenis. Eind 2002 werden Kate & William huisgenoten, Kate had op dat moment nog een relatie met een andere jongen maar dit eindigde rond kerst 2003. Sindsdien vormen Kate en William een gelukkig liefdesstel.
Op 16 november 2010 werd het huwelijk van Kate en William officieel bekendgemaakt. William heeft Kate ten huwelijk gevraagd op hun vakantie in Kenia.

Have your say