Fashion

rita and cara-1707782 (1)

Fashion News: Topshop komt naar Nederland

Vorig jaar ging er al het gerucht dat de collecties van Topshop naar V&D zouden komen. Voor veel Nederlandse fashionista’s was het een teleurstelling dat dit niet zo bleek te zijn. Maar gelukkig hebben we nu goed nieuws te melden want Topshop en Topman zal een shop-in-shop gaan openen in de Bijenkorf….. Hoera!

Plotselinge vacatures

Online waren er ineens vacatures te vinden voor een shopmanager voor Topshop en Topman in de Bijenkorf van Amsterdam. Elle Nederland vertelt op haar website dat ze gesproken hebben met de woordvoerder van de Bijenkorf. Deze verklaarde dat er inderdaad een shop-in-shop zal komen in het warenhuis. En het wordt alleen maar beter, op twee september kunnen we al terecht voor de nieuwe herfst en winter collectie!

Alsof dat nog niet alles is, vonden we ook nog goed nieuws in de vacature. “Je staat ervoor open om zo nu en dan in andere Bijenkorf filialen in de regio te werken.” Zou het? Zouden er nog meer shops komen in andere filialen in Nederland? Daarover kunnen we nog geen details vinden, maar dit klinkt al als muziek in onze oren.

De herfst/winter collectie van Topshop

In de catwalkshow van Topshop Unique in Londen zagen we al een preview van hoe de herfst/winter collectie er uit gaat zien. Fluweel, (lak)leer, oversized jassen, nepbont en de paisley print. Veel daarvan zien we nu al terug op de Engelse webshop, maar in de Nederlandse shop zullen we deze trends ook zeker kunnen gaan scoren. Verder zit je met de kleuren zwart, grijs, (burgundy) rood, camel, wit en pastel roze zeker gebakken.

Topshop Unique Fall/Winter 2013

Cara Delevingne en Rita Ora voor Topshop?

Met behulp van mode buddy Chloe Green zijn Cara en Rita al een tijdje van plan om een collectie te lanceren voor Topshop. Dit gerucht vond het eerst zijn weg naar de buitenwereld rond juni dit jaar. Het Britse modefiliaal heeft echter nog niets bevestigd dus het is de vraag of dit plan zal doorzetten. In ieder geval is het zeker dat de twee er geschikt voor zouden zijn. “Cara heeft belangrijke connecties in de mode industrie en Rita kleedt zich altijd volgens de laatste trends,” aldus The Sun Magazine.

Cara Delevingne en Rita Ora

Have your say