Fashion

Fashion op de scooter

Fashion is natuurlijk een breed begrip en reikt veel verder dan alleen de kledingstijl die je hebt. Als jet het complete plaatje bekijkt, heeft fashion ook betrekking op de wijze waarop jij je gedraagt. In dat opzicht kan het als een complete levensstijl worden gezien. Als jij dat uit wilt dragen, dan is het belangrijk om daar dan in alle opzichten rekening mee te houden.

 

Stel nu dat je in alle opzichten qua kleding voldoet en je levensstijl ook helemaal gericht is op fashion en je op de meest trendy scooter rijdt. Welke helm past daar dan het beste bij? Een Fashion Scooterhelm natuurlijk. Als je geen scooterrijder bent, maar liever op de fiets door de stad rijdt, dan kies je in dat geval voor een stoere herenfiets, bijvoorbeeld in de vorm van een authentieke transportfiets met voorrek in een legergroene kleur en zonder bagagedrager. Of een van de andere trendy modellen in een originele stijl en in bijzondere kleuren.

 

Het volgen van de laatste modetrends is fashion, maar het is nog meer fashion als je de laatste modetrends net even voor bent. Het is dan ook de kunst om steeds de laatste nieuwtjes op het gebied van internationale modetrends te volgen, zodat je kleding daarop kan worden aangepast en anderen daar voor het eerste mee kennismaken door jou te zien.

Have your say