Fashion

Amsterdam-20130930-00836

Get the look – Streepjesgek

Aangezien ik een fervente witte gympen-drager ben (ze zijn onder elke legging of broek legitiem) maar deze wel heel snel onder de zwarte strepen komen, was het afgelopen vrijdag weer tijd om nieuwe te gaan halen. Aangezien ik een arme student ben die ook nog eens voor een nieuwe auto spaart, wil ik ze natuurlijk zo goedkoop mogelijk aanschaffen. Dus is mijn hofleverancier van dit product de Primark. Daar zijn ze namelijk maar drie euro en anders dan in andere winkels passen hier mijn brede voeten wel in zonder dat ze gaan knellen. Om wat meer voldoening uit deze tijdrovende en uitputtende onderneming te halen, had ik van te voren een lijstje gemaakt met items die ik ook wou hebben. Dit voorkomt urenlang doelloos rondsnuffelen en thuiskomen met 20 items meer dan je oorspronkelijk in gedachte had.

<h3>Mijn Primark Wishlist</h3>
De andere items op mijn wish-list betroffen: een zwarte beanie (het liefst met gouden accenten), een doorzichtige streepjesblouse en een hoge gouden ketting. Het is de streetlook die ik me deze winter wil aanmeten: ik ga een horde aan leggings in slaan die ik dan met een leuke sweater of blouse draag, om het dan af te maken met een beanie of een gouden ketting. Past bovendien perfect bij mijn luipaard-parka van vorige winter.
Ja hoor, Primark bleek deze items inderdaad in haar schappen te hebben liggen. Ik was zo blij als een kind toen ik bij de kassa maar €16,- (!!!!) hoefde af te rekenen.
Om jullie een voorstelling van mijn outfit te geven heb ik de items hieronder opgesteld (en voor het geval je het afvraagt: de wet-look legging is van Asos).

Amsterdam-20130930-00836Blouse: €7 Primark

 

Amsterdam-20130930-00834Gympen: €3 Primark

 

Amsterdam-20130930-00838Ketting: €5 Primark

Heb je geen tijd om naar de Primark te gaan of kan je niet tegen drukte? Geen zorgen, ik heb de items voor je ook online bij elkaar gezocht zodat je met een druk op de knop deze look kan shoppen.

streepjesEsprit via Asos, €50,75

leggingAsos, €23, 42

kettingNelly €12,95

gympenNelly, €12,95

Have your say