Kortingscode

Glamour en Stylediscount slaan handen ineen

glamour kortingscodeEr is groot nieuws voor de budget shoppers in ons land, want Glamour en Stylediscount hebben bekend gemaakt om de handen ineen te slaan. Glamour, het tijdschrift wat we kennen van de slogan ‘Big in fashion’, zal vanaf maandag 19 augustus 2013 kortingscodes van de populaire kortingscodesite Stylediscount op haar website vermelden.

De samenwerking is bijzonder, want het zal niet gaan om een eenmalige actie maar juist over een langdurige samenwerking tussen de twee bedrijven. Dit betekend dat er voortaan regelmatig kortingscodes van diverse fashion webshops op de glamour site te vinden zullen zijn en zo wordt het besparen op fashion alleen nog maar makkelijker.

Maandag zal de eerste kortingscode bekend worden gemaakt en deze zal gelden voor de populaire mode- en lifestyle webshop 9 straatjes online. Hier zal je als modeliefhebber je hart kunnen ophalen want je kunt de populaire schoenen van Anniel, Howsty en AA Copenhagen dankzij de code €15,- goedkoper aanschaffen.

Welke kortingscodes we in de toekomst kunnen verwachten houden Glamour en Stylediscount nog even geheim, maar naar verwachting zul je er kortingscodes voor high-end fashion bedrijven kunnen vinden. Stylediscount bied op haar eigen webshop namelijk ook regelmatig kortingscodes aan voor webwinkels als Modemusthaves, My-wardrobe, Supertrash en Urban outfitters en heeft duidelijk een goed oog voor webwinkels met stijl.

Ben jij als mode liefhebber razend benieuwd naar de nieuwe samenwerking en wil je van alle kortingscodes op de hoogte blijven? Zet de kortingscode pagina van Glamour dan alvast tussen je favorieten en neem er voortaan een kijkje voordat je begint met online shoppen.

1 comment

  1. Ik ben benieuwd naar de kortingscode, lijkt me een hele (voor de klant althans) een interessante wending.

    Beantwoorden

Have your say