Fashion

Hoe combineer je Nike Running Shoes

Nike maakt al sinds jaren sportkleding en schoenen voor jong en oud. Het maakt niet uit welke sport je uitoefent want Nike heeft overal een speciale schoen en outfit voor ontwikkeld. Echter zijn Nike schoenen ook een fashion statement geworden door de jaren heen. Zo waren de Nike air max helemaal hot in de jaren ’90. En tegenwoordig worden ook de Nike Running Shoes niet alleen gedragen tijdens het hardlopen maar zijn ze ook erg fashionable om zo te dragen. Tijdens diverse modeweken hebben fotografen modieus volk vastgelegd op deze Nike Running Shoes.

Comfort boven alles

Deze trend is overgenomen door veel meer mensen en in het huidige straatbeeld zien we heel veel Niks Running Shoes onder een outfit prijken, maar ook de Nike Air Max lijken een comeback te maken en dan het liefst de exemplaren met een fel neon kleurtje.
Naast de schoenen van Nike zijn ook de New Balance schoenen een ware hype op dit moment. De schoenen die voorheen erg bekend waren onder hardlopers hebben ineens ook hun intrede gemaakt. In het huidige straatbeeld zien we heel veel van deze Running Shoes onder gewone outfits. Bekijk hieronder een paar inspiratie foto’s:

Hoe combineer je deze schoenen

Hierboven heb je al enkele inspiratie foto’s kunnen bekijken. En zoals je ziet kun je deze Nike Running Shoes en alle andere modellen op diverse manieren combineren. De schoenen staan stoer en sportief onder een spijkerbroek met opgerolde pijpen en een leuk t-shirtje. Maar je kunt ze ook dragen met blote benen onder een short of juist lieflijk onder een zomerjurkje. Zorg er wel voor dat je een vrouwelijk accent in je outfit houdt.

Ben jij helemaal over en wil je ook nieuwe Nike Running Shoes of een ander model bestellen? Momenteel ontvang je de verzendkosten bij Nike gratis ongeacht het bestelbedrag.

Have your say