Uncategorized

tumblr_mhohzoblpd1rnntimo1_500_large

Hoe draag je de strapless jurk

De meeste vrouwen hebben een haat/liefde verhouding met strapless jurken en tops. Dit komt omdat een strapless item onwijs leuk staat maar bij vele oncomfortabel of niet goed zit. Daarbij is er altijd een gevaar dat de top of jurk afzakt. Je voelt je dus misschien niet zo heel prettig en comfortabel als je strapless draagt en dat zorgt er bij veel dames voor dat ze minder vaak of zelfs nooit een strapless item uit hun garderobe kast tevoorschijn halen. Toch kun je zelfverzekerd, mooi en prettig bewegen in een fabulous strapless jurk. Hieronder staan een aantal tips die je hierbij op weg kunnen helpen.

1. Koop de juiste maat.
Bij heel veel kleding en lingerie hebben veel vrouwen moeite om de juiste maat aan te schaffen. Vaak denken vrouwen dat ze een grote maat nodig hebben terwijl ze makkelijk in een 38 passen. Maar er zijn ook vrouwen die zich in te kleine items ‘proppen’. Mijn advies: pas een aantal verschillende maten. Elk merk heeft zo zijn eigen pasvorm en ook tussen de modellen kan er verschil zitten. Laat je keuze van aankoop dus niet afhangen van het kaartje wat erin hangt maar neem het item dat het best bij jou en je figuur past.

2. Kies het juiste model.
Strapless is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Als je een strak strapless top aantrekt lijk je al snel wat voller, kies daarom voor een wat wijder vallende top als je wilt voorkomen om iets breder te lijken. Let daarbij ook op de gelegenheid waar je heen gaat. Door een lange strapless jurk te dragen lijk je langer en een strapless cocktail jurkje is geschikt voor een feestje.

3. Draag de juiste lingerie.
Kun jij zonder bh over straat? Laat deze dan zeker thuis. Hoewel dit voor de meeste vrouwen niet is weggelegd is er maar weinig keuze over. Een strapless bh of speciale huidskleurige pads zijn een must onder een strapless item. Zorg ervoor dat je een perfect decolleté creëert want dit staat het mooist bij een strapless jurk of top.

4. Combineer met de juiste accessoires.
Het is natuurlijk afhankelijk van de kleur en print van je jurk welke en hoeveel sieraden je bij de jurk kunt dragen. Als je opgestoken haar hebt kun je nadruk leggen op mooie en opvallende oorbellen. Draag je je haar los? Kies dan een mooie statement ketting bij je jurk.

Bekijk hieronder de mooiste inspiratie foto’s van strapless jurken:

Have your say