Nieuws

Isabel-Marant-HM

Isabel Marant voor H&M

In juni van dit jaar werd al bekend gemaakt dat Isabel Marant voor H&M een collectie zal gaan ontwerpen. Afgelopen dinsdag werden we alvast getrakteerd op de eerste vier items van de collectie en nu is het dan eindelijk zover, we kunnen vanaf vandaag een groot deel van de collectie online bekijken. Het lijkt erop dat alles wat Isabel Marant voor H&M heeft ontworpen zeer mooi is.

Hoe ziet de collectie er uit?

De collectie bevat alles wat een vrouw nodig heeft voor haar perfecte outfit. T-shirtjes, sweaters, jurkjes, sexy laarzen, gebreide truien, jassen en accessoires. Alle items kun je met elkaar combineren door je eigen gevoel te volgen. Isabel Marant zei over deze collectie het volgende: ‘’Style is all about individual attitude. I encourages the wearer to interpret, freely”. Naast de vrouwencollectie is er ook een mannen- en kindercollectie. Dit is de eerste keer dat Isabel Marant een herencollectie ontwerpt.
De ontwerpster heeft voor de shoot gekozen voor topmodellen als Alek Wek, Lou Douillon, Milla Jovovich en Constance Jablonski van haar bohemian collectie. De collectie staat prachtig op de modellen, ik ben heel erg benieuwd of de items in het echt ook zo mooi staan.

De collectie is vanaf 14 november in 250 H&M winkels wereldwijd en online verkrijgbaar. De prijzen zullen liggen tussen de €19,95 en €299.

Scroll naar beneden om foto’s te bekijken van de items die ik het leukst vind.Isabel MarantIsabel MarantIsabel MarantIsabel MarantIsabel MarantIsabel Marant

Ik vind de items echt geweldig, ik wil alles wel hebben. Wat vind jij van de collectie Isabel Marant voor H&M?

Have your say