Kortingscode

John Beerens kortingscode

John Beerens kortingscode – Haarverzorging tot in de puntjes

Als mijn haar maar goed zit

Ons haar vinden we allemaal heel belangrijk! Soms zien we een meisje lopen in de stad en denken we: ‘wow zij heeft mooi haar’. We veronderstellen vaak dat ze geluk heeft gehad met deze prachtige lokken, maar niets is minder waar!

 

Verzorgingskenner John Beerens

Hoe jouw haar er uit ziet heeft namelijk alles te maken met hoe je het verzorgt. John Beerens (die je ook kunt kennen van The Salon Take Over) weet daar alles van af! Hij verkoopt de beste haarproducten in zijn webshop en daar kun jij met een John Beerens kortingscode, ook gebruik van maken.

 

Waarom is goede haarverzorging belangrijk?

Je haar bepaald een groot deel van je look en wanneer het er niet mooi uit ziet, is dat erg jammer. Haren met veel glans en volume geven je een verzorgde uitstalling en zorgen er voor dat jij een mooie verschijning bent om te zien.

 

Verzorging op en top

Er zijn ontzettend veel verschillende haartypes die allemaal een verschillende verzorging vereisen om het optimale resultaat te behalen. In de John Beerens webshop vind je om die reden talloze verschillende shampoos, conditioners, haarserums en styling producten die er voor zorgen dat jouw haar er voortaan net zo uit ziet als van dat meisje in de stad.

Wil je weten welk product jouw haar laat stalen? We bespreken een aantal favorieten:

 

Biosilk Silk Therapy

Biosilk therapy is een aanrader voor iedereen. Het maakt het haar glanzend, glad en zorgt voor een prachtige glans. Dit vocht vasthoudende serum zorgt er voor dat beschadigd haar herstelt en tegelijkertijd beschermd wordt tegen allerlei invloeden. Het serum kost €3,60 en met een John Beerens kortingscode kun je hier zelfs nog wat op besparen..

 

CHI 44 Iron Guard

Maak je veel gebruik van de stijl- of krultang of gebruik je regelmatig een föhn? Dan is het belangrijk dat je haar opgewassen is tegen deze hitte! De Iron gard legt een beschermend laagje over je haar die de warmte opvangt. Tegelijkertijd geeft het je haar een mooie glans en wordt je haar niet verzwaard. De Iron Guard kost €18,00 in de John Beerens webshop.

Sebastian Volupt Shampoo

Heeft jou haar last van een winterdip en valt het sluik en futloos langs je gezicht? Daar kun je wat aan doen! De Sebastian Volupt Shampoo is verrijkt met een kussentjesachtige technologie die er voor zorgt dat jouw haar het volume krijgt die het verdient. Hij is met zijn €20,50, redelijk aan de prijs maar met een John Beerens kortingscode al gouw binnen handbereik.

Sebastian shampoo

Gebruik die John Beerens kortingscode – Goed haar is goud waard!

Het is heerlijk om je haar te verzorgen! Het is fijn als het goed zit en je ziet er mooier uit als je tevreden bent over de status van je haar. Investeer in je haar en geniet van het resultaat. Maak snel gebruik van de John Beerens kortingscode. Want goed haar is goud waard!

Benieuwd naar leuke haas accessoires? Bekijk de blogpost ‘it’s all about the hair’

Have your say