Fashion

Kleine maat schoenen

Kleine voeten, als je ze hebt wil je groter en met een hele grote maat zal je misschien juist graag willen ruilen. Een ding is zeker, vrouwen en mannen met kleine maat schoenen hebben ook niet altijd zo’n ruime keuze. 

Vrouwen

Je zou zeggen dat vrouwen hier regelmatiger mee te maken hebben dan mannen. En dit is vaak ook zo. De kleinste voeten beginnen al vanaf maat 32 tot 35. Deze behoren meestal tot de kinderafdeling in een schoenenwinkel. Vaak zullen zij in een winkel te horen krijgen dat de kleinste schoenen beginnen vanaf maat 36. En dit terwijl vrouwen met deze maat een mooie hoge hak wel kunnen gebruiken! Toch zijn er een aantal webshops en websites waar veel vrouwen hier een oplossing voor vinden. Stravers Shoes is zo’n website die speciaal voor deze vrouwen én mannen, met leuke schoenen in grote en kleine maten.

Mannen

Nee niet alleen vrouwen, ook mannen hebben te maken met dit probleem. Mannenmaten beginnen meestal minimaal op maat 40 en er zijn toch echt mannen die ook maatje 36-39 hebben ook al is dit misschien nog moeilijker voor te stellen dan bij vrouwen. Deze mannen hoeven dan ook niet gelijk heel klein te zijn, de verhoudingen liggen soms gewoon erg ver uit elkaar. Zo zijn er mannen die 1.83 m lang zijn en schoenmaat 39 hebben. Meerdere mannen melden zich dan ook voor informatie over kleinere schoenmaten omdat zij in gewone schoenenwinkels helaas niet kunnen slagen.

Goede schoenen

Goede schoenen zijn een goede investering voor je gezondheid. Bovendien kunnen kwalitatief goede schoenen wel jaren meegaan. Het zou zonde zijn als je door de verkeerde maat of door minder stevige schoenen met voetklachten te maken krijgt. Overigens geld dit natuurlijk niet alleen voor de mensen met kleine voeten maar voor iedereen.

 

Have your say