Fashion

UO

Kortingscode Urban Outfitters – exclusief online

Het is misschien wel de meest besproken winkel van de afgelopen tijd en daarom zeker een bericht waard: Urban Outfitters! Lees snel verder over de Urban Outfitters geschiedenis, de Urban Outfitters stijl en kortingscode Urban Outfitters.

Geschiedenis Urban Outfitters

Urban Outfitters zag het levenslicht in 1972 in het Amerikaanse Philadelphia. In korte tijd groeide het merk uit tot een van de grotere ketens in de mode industrie, maar dit ging zeker niet zonder slag of stoot. De Urban Outfitters kleding werd niet door iedereen met open armen ontvangen en zorgde meerdere malen voor flinke ophef. Vooral rondom de teksten ‘Eat less’, ‘Obama for yo mama’, en ‘I support same sex marriage’ ontstond de nodige commotie en zo kwam de keten regelmatig in het nieuws. Een deel van de samenleving was het met deze commotie eens en wilde niet gezien worden in een shirt met dergelijke tekst. Maar zoals (bijna) altijd, wanneer er een heftige afkeer ontstaat, ontstond er ook een groep die de shirts en teksten geweldig vond! Deze groep gebruikte de shirts om een statement te maken en laten zien waar ze voor stonden. Dit alles heeft er waarschijnlijk voor gezorgd dat de winkel zo immens populair is geworden.

Urban outfitters stijl

Maar natuurlijk bestaat de Urban Outfitters collectie niet alleen uit shirts met ‘confronterende’ teksten, ook de rest van de collectie is zeker het bekijken waard! Zelf beschrijft OU haar stijl als vintage, bohemian, retro, hipster en ironisch en deze stijlen zijn dan ook duidelijk in het assortiment te herkennen. Ze maken gebruik van verschillende collecties, waarvoor er af en toe zelf bekende uit de modewereld worden ingezet. Zo heeft de keten onlangs modeblogsters Phil Oh (streetpeeper) en Susie Lau (style buble) gestrikt voor een capsulecollectie die zeer binnenkort in de winkel zal verschijnen.. (spannend!)


Hierboven zie je de shirts waar de ophef over is ontstaan.

Shoppen bij Urban outfitters

Urban Outfitters winkel

Ben je warm geworden van deze winkel en ben je benieuwd waar je deze superstore kunt vinden? Dan zal ik je nog even teleur moeten stellen. Het dichtstbijzijnde filiaal bevind zich momenteel namelijk in het Belgische Antwerpen en dat is niet voor iedereen om de hoek. Gelukkig zal het binnenkort ook haar deuren openen in het o-zo-mooie Amsterdam waardoor het voor vele een stuk toegankelijker zal worden. De verbouwing is momenteel al flink aan de gang en naar verwachting zal de winkel in het derde kwartaal van 2013 open kunnen. Kun je niet wachten en vind je het net zo fijn om online de collectie te bekijken? Bezoek dan snel de online shop van Urban Outfitters en laat je bestelling gratis verzenden!

Kortingscode Urban Outfitters

Maar een gratis verzending is niet het enige voordeel wat Urban Outfitters online te bieden heeft. De winkel verstrekt namelijk regelmatig een kortingscode Urban Outfitters waar je online flink mee kunt besparen. De Urban Outfitters kortingscode (die alleen online kunt gebruiken) kan je veel voordeel geven en zo kun je fors op het totaalbedrag korten. Regelmatig is er een Urban Outfitters kortingscode beschikbaar en deze worden dan handig verzameld in dit overzicht! Neem er voor je besteld dus altijd een kijkje en betaal je nooit meer teveel!

Urban Outfitters Sale

Helaas is er niet altijd een Kortingscode Urban Outfitters beschikbaar, en in deze tijd is de sale een perfecte uitkomst. Ze zijn bij Urban Outfitters niet vies van finke kortingen en daarom vinden we in de sale vaak leuke items voor bodemprijzen! Neem er snel een kijkje en laat je betoveren door dit fantastische merk!

Have your say