Nieuws

Maffe Marathon 2013 – 26 maart gaat het van start

De Maffe Marathon van de Bijenkorf is een jaarlijks terugkerende uitverkoop die ontzettend populair is.  Tijdens deze sale kun je topmerken kopen met heel veel voordeel. De kortingen kunnen namelijk hoog oplopen en de producten die je er kunt kopen zijn allemaal van de kwaliteit die je van De Bijenkorf gewend bent! De Maffe Marathon 2013 begint op dinsdag 26 maart 18.00 uur online. Maar je kunt nu al de online boekjes doorspitten en een verlanglijstje maken van de spullen die jij graag wilt hebben. Klik hier voor de online folder -> Maffe Marathon 2013 folder.

Zoals je kunt zien staat de folder boordevol hippe modemerken zoals Repeat, Maison Scotch, Tommy Hilfiger, Diesel, Michael Kors, Supertrash, Fab en nog talloze andere. Ook make-up liefhebbers kunnen hun hart ophalen want ook bekende merken zoals Essie, Lancome, Lancaster en ¬†vele andere zijn tijdens de Maffe Marathon voor zeer scherpe prijzen verkrijgbaar. Er zijn zelfs aanbiedingen van Apple, en andere grote merken te koop. Ook als je gek bent op bijvoorbeeld koken kun je je hart ophalen -> diverse producten en machine’s zijn voor een stuk minder geld verkrijgbaar.

Bekijk hieronder een voorproefje van de items:


Dit zijn alle merken die nieuw zijn dit jaar.


Fashion is er genoeg!


En beauty producten ook! Rituals is heerlijk, iedereen zou deze producten eens moeten proberen!


Ook in keukenartikelen is er aanbod genoeg.

Het is tijdende Maffe Marathon 2013 periode natuurlijk erg druk in de winkels. Daarom is het handig als je online gaat bestellen, je kunt dan 24 uur lang shoppen en de producten thuis laten bezorgen of gratis afhalen in de winkel! Daarnaast kun je ook in alle rust alle items bekijken en vergelijken, zonder dat iemand misschien op dezelfde spullen aast en deze uit je handen wil graaien.

Hoe dan ook, de Maffe Marathon 2013 van de Bijenkorf zorgt ervoor dat je heel veel geld kunt besparen op hele mooie artikelen. Helaas is het niet altijd Maffe Marathon maar je kunt wel het hele jaar door goedkoper shoppen bij de Bijenkorf, wil jij altijd op de hoogte zijn van alle acties, aanbiedingen en kortingscodes van de Bijenkorf? Neem dan eens een kijkje op Stylediscount!

Have your say