Fashion

mango kids

Mango kids | vanaf nu lopen kinderen er ook stijlvol bij

Mango kids

Mango is een internationale modemerk afkomstig uit Spanje. Onlangs heeft Mango een nieuwe collectie gelanceerd: Mango kids. In dit artikel lees je hier meer over.

De nieuwe kledinglijn
De nieuwe lijn van kinderkleding is gericht op kinderen van 3 tot 12 jaar. Mango Kids zal zowel basic kledingstukken en meer on-trend kleding bevatten. Wat leuk is, is dat de nieuwe lijn ook een aantal best-sellers van de damescollectie zal bevatten: de zogenaamde Mini-me. Moeders, tantes en oma’s staan jullie ook al te popelen om te shoppen ‘voor de kids’?

De collectie bevat ook accessoires, schoenen en ondergoed. Voor dit nieuwe project heeft Mango Kids een eigen team van ontwerpers die verantwoordelijk is voor de verschillende productlijnen (plat geweven, gebreide kleding, T-shirts, jeans en accessoires). Ze zijn ook druk bezig met het creëren van het management en inkoop structuur voor dit nieuwe project.

Mango shopOok enthousiast geworden? Hier koop je de items.
MANGO Kids zal verkocht worden in een selectie van ongeveer 140 bestaande MANGO winkels in 32 landen, waaronder Nederland, Spanje, Frankrijk, Rusland, Turkije, Duitsland en Portugal. Alle winkels hebben een uitstekende ligging, hetzij in de belangrijkste winkelcentra of in winkelpanden in het stadscentrum.
De nieuwe lijn zal niet alleen in winkels verkocht worden. Zoals alle andere lijnen is de kinderkleding ook online verkrijgbaar. Je kunt de items voordelig of met een kortingscode bestellen bij de Wehkamp. Mango heeft ook een officiële webshop.

Mango ontwikkelingen
In aanvulling op de nieuwe MANGO Kids en MANGO sport & Intimates merken, heeft de keten momenteel een vrouwenlijn (MANGO), een lijn voor mannen (HE by Mango) en een exclusieve lijn van accessoires (MANGO TOUCH).

Volgend jaar zal de keten twee nieuwe doelgroepen aanboren. Mango heeft aangekondigd dat ze vanaf 2014 naast de normale kledingmaten ook kleding zullen gaan verkopen voor grotere maten. Naast de doelgroep voor grote maten zal Mango volgend jaar ook een kledinglijn opzetten gericht op de jongeren tussen 14 en 20 jaar. mango kids

Finance
De Spaanse modeketen sloot het boekjaar 2012 af met een omzet van 1,69 miljard euro, een flinke stijging van 20 procent ten opzichte van het jaar ervoor. Het afgelopen jaar heeft de keten 197 nieuwe winkels geopend. Het merk heeft nu meer dan 2600 winkels in 107 landen, waaronder nieuwe markten als Burma en Pakistan.

Mango

Have your say