Fashion

goed

Stiletto’s of comfy gympen?

Kortingscode Marie ClaireWij van Fashionstyletoday begrijpen precies hoe belangrijk het is om er goed uit te zien. Of je jezelf nu goed voelt op een paar stiletto’s van 12 centimeter of liever de deur uitgaat op comfy slippertjes; een goed uiterlijk geeft nu eenmaal een goed gevoel! En als modeminner mag je best weken dromen over die ene tas van Marc Jacobs of Céline, al moet je er maanden voor sparen. Want: het zal het allemaal waard zijn als jij ooit met die eyecatcher door de stad flaneert.

Fashion en meer..

Maar jouw leven bestaat natuurlijk niet alleen uit dromen over tassen om bij te watertanden en de keuze tussen stiletto’s en slippers. Als working girl ben je van alle markten thuis: naast een voorliefde voor mode, heb je ook interesse in alles wat met beauty, reizen, wonen en werken te maken heeft. Herkenbaar? Dan is high end fashion magazine Marie Claire echt iets voor jou!

Marie Claire abonnement met Korting

Ik bevond me op cloud nine toen ik hoorde dat Stylediscount wekelijks kortingscodes aan Marie Claire levert: de perfecte combinatie van kortingscodes en high end fashion. Marie Claire lezeressen kunnen zo looks uit het blad met korting bestellen en het is natuurlijk opperhandig voor liefhebbers van kortingscodes.
And that’s not all: je kunt flink besparen op je Marie Claire abonnement, want je kunt nu aan de haal gaan met 3 edities van Marie Claire voor €9,95!

marie claire inhoud

Marie Claire; wat kun je er vinden?

Marie Claire is het magazine voor ‘working girls with an eye for style’. In elke editie vind je high end fashion, shopping- & beautytips en (real life) verhalen. Bovendien laat Marie Claire je zien hoe je de laatste catwalktrends in je eigen wardrobe kunt opnemen én hoe je jouw ultieme office fashion look kunt creëren. Perfect voor elke modeminner en working girl.

Have your say