Nieuws

Doutzen

Fashion queens en modeflaters tijdens het MET ball

De kroning van onze eigen koning Willem is pas net achter de rug, maar er kan wederom gesmuld worden van prachtige jurken. Gisteren vond namelijk het MET gala plaats en de jurken die daar op de rode loper verschenen doen zeker niet onder aan de creaties die we spotte tijdens de inhuldiging op 30 april. De crème de la crème van de modewereld en artiesten van de bovenste plak waren uitgerukt en lieten zich tijdens deze gelegenheid van hun beste kant zien.

Dit jaarlijks terugkerende bal viert de opening van het Metropolitan Museum en is een belangrijk podia als het gaat om fashion en stijl. Als stijlicoon of artiest het moment om je te profileren als kenner. Gelukkig waren niet alle sterren even faboulus gekleed en er is dan ook genoeg leuks om te bekijken. Het thema van dit jaar? Punk!

 

HOT OR NOT?!

 

Doutzen Kroes – Hot

Onze eigen Hollandse trots verscheen prachtig op de catwalk van het MET galabal. Gehuld in een leren jurk van Theyskens’ Theory was het Victoria’s Secret model sexy en stoer.

Doutzen kroes MET gala

Emma Watson – Twijfel

Actrice en stijlicoon Emma Watson verscheen in een chique cutout dress van Prabal Gurung. Of ze beter wat specialers aan had kunnen trekken? Daar zijn de meningen over verdeeld. Sommige vinden het fantastisch, andere degelijk en saai. Het sluit misschien niet helemaal aan met het punk thema dat het MET gala dit jaar aanhield, maar een flater dat is het zeker niet.

Emma Watson MET gala

Anna Hathaway – Not

Waar we het wel over eens zijn, is dat Anna Hathaway beter iets anders aan had kunnen trekken! De transparante ‘zwarte’ Valentino jurk liet zeer weinig aan de verbeelding over en haar duidelijke sideboob was iets te veel van het goede. Haar blonde kapsel viel daarentegen wel goed in de smaak en was speciaal voor de gelegenheid. Ze wilde er echt ‘punk’ uit zien en hoewel haar jurk niet al te best is ontvangen, maakt ze met haar blonde haren weer een hoop goed.

Anna Hathaway MET gala

Have your say