Fashion

NB

New Balance schoenen – heb jij ze al in de kast staan?

In de jaren ’90 waren ze heemaal hot, en in de jaren daarna juist totally not. Hoe je het ook wend of keert, de New Balance schoenen zijn weer helemaal terug van weggeweest en hebben momenteel het volste recht om in je schoenen kast te staan!

de New balance trend

Hoe een trend ontstaat is altijd lastig te zeggen, maar het succes van de New Balance schoenen is wellicht te danken aan een aantal populaire bloggers die de schoenen op een dag weer gingen omarmen. In eerste instantie moesten de meeste mensen erg aan de nieuwe trend wennen, maar momenteel wordt de New Balance stijl meer dan geaccepteerd. Bloggers over de hele wereld verraste ons met verschillende combinaties en stukje bij beetje won de trend aan terrein. Hoge hakken werden ingewisseld voor de felgekleurde gympen en zelfs op de rode loper zagen we ze voorbij komen. Omdat we natuurlijk niet allemaal even creatief zijn met een nieuwe trend is een beetje inspiratie altijd handig. Gelukkig valt er op verschillende manier te combineren met de New Balance schoenen en kun je de trend helemaal naar je eigen hand zetten. De onderstaande foto’s zijn een bron van inspiratie en perfect om te kijken welke kleur het best binnen jouw garderobe past.

Heb jij je New Balance droom gevonden? Bestel ze dan extra voordelig via Spartoo. De besparende kortingscodes geven vaak veel korting en dat kun je vast goed gebruiken… ;)

Blauwe New Balance – hier leuke gecombineerd met een blue denim jeans en een tijgerpint jas.

new balance streetstyle

Donkerblauwe New Balance met rode veters – Voegen de juiste kleuren toe om de bovenstaande outfit helemaal af te maken.

new balance schoenen

Zwarte New Balance met witte veters – Leuke onder een outfit waarin zwart en wit met een kleur wordt gecombineerd.

new balance men

Grijze New Balance met een vleugje oranje – natuurlijk zijn deze trendy schoenen ook geschikt voor modebewuste mannen.

Have your say