Nieuws

Sagawards

SAG Awards

24 februari is het zover dan worden namelijk de felbegeerde Oscar beeldjes uitgereikt. Maar gisteren liep heel Hollywoord uit voor de SAG Awards dit staat voor Screen Actors Guild Awards en worden in de Verenigde Staten gezien als belangrijke graadmeter voor de Oscars. Dus iedereen die hier een Award in de wacht sleept kan alvast beginnen met oefenen voor de speech op 24 februari.

De jurken op de rode loper waren adembenemend, we zagen ook loodzware beeldjes en mannen in pak natuurlijk. Maar wat opviel waren Amanda Seyfriend en Jennifer Lawrence, deze twee dames droegen een jurk die wel heel erg hetzelfde waren.


Amanda droeg een creatie van Zac Posen en combineerde dit met een glimmende diamanten ketting en prachtig golvend haar. Jennifer liep in een jurk van Dior en droeg daarbij ook een glimmend diamant exemplaar om haar hals. Frappant is dat de dames na elkaar de rode loper overliepen en de geruchten gaan of dit zo was gepland of dat de stylistes het echt niet van elkaar wisten. Anyway wie draagt het beter?
Amanda in Zac Posen of Jennifer in Christian Dior?

Wil je meer foto’s zien van de sterren op de rode loper en je vergapen aan de prachtige jurken? Kijk dan hier voor een overzicht.

De grote winnaar van gisteravond waren de film Lincoln (31 januari te zien in de Nederlandse bioscopen) en de tv-serie 30 Rock die beiden met twee beeldjes naar huis gingen. Uiteraard waren er nog veel meer winnaars zoals Anne Hathaway die de award voor beste bijrol naar binnen sleepte ( ze won een week eerder ook al een Golden Globe voor beste actrice). De prijs voor beste mannelijke acteur ging naar Daniel Day Lewis die de hoofdrol speelt in de award winnende film Lincoln en Jennifer Lawrence sleepte de prijs voor beste vrouwelijke hoofdrol binnen voor de rol die ze speelt in de film Silver Linings Playbook.

Have your say