Fashion

Vila

Boom boom boom, i want this in my closet

Shoppen till we droppen?

Wij vrouwen vinden het leuk, shoppen till we droppen! Maar helaas zit daar voor de meeste van ons een limiet aan. Ik heb nog steeds geen geldboom in de tuin en ik verwacht de meeste van jullie ook niet. Je geld uit geven aan duren items kan, maar over het algemeen kopen we liever meerdere items met een lager prijskaartje. De winkel waar je dat perfect kan doen is Sans-Online. Geen dure merken of design maar wel mode met een betaalbare prijs. Zo kun je er goed uit zien, zonder dat je een dikke portemonnee mee hoeft te nemen. Wanneer je uitgeschopt bent, ga je weg met een lekker gevoel. Je bent blij met je nieuwe items en je bankrekening is blij met jou!

Er modieus bij lopen kan voortaan dus zonder al te veel geld uit te geven. Voor een paar tientjes ben jij de eigenaar van een nieuwe jeans en voor niet al te veel geld heb je daar ook nog eens een leuk T-shirt bij. De lente staat alweer voor de deur en het is dus hoogtijd om een kijkje te nemen in de nieuwe collectie van Sans-Online.

Oud maar goud

We kennen hem al even, maar hij gaat nog niet verdwijnen. Deze leather-look broek is en blijft, een goede toevoeging voor je kledingkast. De strakke broek met ‘glans’ geeft je benen een extra sexy uitstraling en is bovendien makkelijk te combineren. Bij Sans-Online kost hij €39,95. Geen geld voor een broek als deze!

Lether-look broek van Vero Moda via Sans-Online €39,95

Stoer & Shiny

Ook van dit leuke giletje zal je modehart sneller gaan kloppen. Aan de bovenkant is hij versierd met langwerpige kralen, stoer en een beetje shiny dus. Momenteel is hij bij Sans-Online in de uitverkoop en voor €24,95 heb jij hem al in je bezit. Daarvoor kan je hem natuurlijk niet laten ‘liggen’.

Gilet van Object via Sans-Online in de uitverkoop €24,95

Sans Online T-shirts

Ook de T-shirts zijn terug van hun winterslaap en die zien we volop in de nieuwe collectie van Sans-Online! Met print, zonder print, met een aparte stof of versierd met kraaltjes, in de voorjaarscollectie van Sans-Online zien we het allemaal. Gelukkig kan je van de huidige prijs nog wat euro’s afsnoepen. Er bestaat namelijk een kortingscode voor de T-shirts van Sans-Online waarmee je maarliefst 25% korting krijgt. De actie is geldig tot 4 maart, iets waar ik snel gebruik van zou maken! Het mooie weer laat namelijk niet lang meer op zich wachten en wanneer die lange zomerdag dan eindelijk aanbreekt, maak jij de blits in je nieuwe t-shirt tussen de eerste zonnestralen van het jaar.

Vero Moda t-shirt via Sans-Online €19,95

Vila t-shirt via Sans-Online €29,95

T-shirt van Only bij Sans-Online €12,95

Sans-Online kortingcode

Wat je natuurlijk graag wil weten is waar je de kortingscode kan vinden en hoe je die kan gebruiken. De kortingscode voor Sans-Online t-shirts vind je op stylediscount.nl. Hier hebben ze overigens altijd de laatste kortingscodes dus neem voordat je gaat bestellen altijd even een kijkje. De instructie video legt stap voor stap uit hoe de kortingscode werkt en hoe je hem kan invoeren. Kijk snel op de website en maak gebruik van de Sans-Online kortingscode.

Have your say