Nieuws

rafael en sylvie

Shocking: Sylvie & Rafael uit elkaar

Na 10 jaar samen te zijn geweest kwam dit nieuws als een shock. Het is over tussen profvoetballer Rafael van der Vaart en zijn vrouw Sylvie Meis, zo meldt de Duitse nieuwssite Das Bild.

Het huwelijk zou al langere tijd onder spanning staan maar de druppel zou op oudjaarsavond zijn geweest. Rafael en Sylvie gaven een feest in hun nieuwe huis in Hamburg samen met een grote groep vrienden. Rafael heeft Sylvie een klap in haar gezicht gegeven onder het toeziend oog van alle vrienden, meld de Duitse nieuwssite.
“Dat was heel dom van mij, Ik ben een idioot” zegt de voetballer in Bild. “Het spijt me zeer” en “Dit had nooit mogen gebeuren” zijn andere uitspraken tijdens het interview van de voetballer.
Ook geeft hij aan oneindig bedroefd te zijn dat het huwelijk niet langer stand heeft gehouden.
We hebben het beide geprobeerd en beiden schuld, het ligt aan Sylvie en mij dat ons huwelijk niet werkt.

Ook Sylvie geeft aan ontzettend treurig te zijn. “We zijn helaas uit elkaar gegroeid“, zegt Meis volgens het Duitse boulevardblad. Het was een lang proces wat gewoonweg niet meer langer vol te houden was. Het klinkt wellicht vreemd maar Rafael en ik houden wel nog veel van elkaar. Maar helaas niet genoeg om ons huwelijk te redden.

Rafael en Sylvie hadden sinds 2003 een relatie en zijn twee jaar later getrouwd. In 2006 werd hun zoon Damian geboren. Hij zal na de scheiding bij zijn moeder blijven.

huwelijk
Rafael en Sylvie tijdens hun huwelijk in 2005.

Have your say