Fashion

zonnebrilleeeeen alles

Sunglasses Shop

De winter is voorbij en het is eindelijk officieel lente! Dit weekend worden er temperaturen verwacht tot 20 graden, dus tijd om je zonnebril weer tevoorschijn te halen. Maar wacht eens even, hebben jullie nog een mooie goede zonnebril liggen? Zo niet, kijk dan op de Sunglasses Shop met een groot assortiment aan zonnebrillen! Deze designer zonnebrillen zijn kwalitatief erg goed, en ook beter voor je ogen dan de cheap-ass zonnebrillen van de Action en Kruidvat. Zeker de moeite waard om in een goede zonnebril te investeren dus!

Brands

De verschillende designers die de Sunglasses Shop verkoopt zijn: Dolce & Gabbana, Tiffany, Dior, Chanel, Céline, Tom Ford, Prada en nog veel meer! Ook kun je er terecht voor zonnebrillen voor de heren. Deze designer zonnebrillen zijn erg mooi, en een heleboel staan al op ons verlanglijstje. Helaas is het een beetje duur om ze allemaal te bestellen!

Kortingscodes

Maar daar hebben we wel een soort van andere oplossing voor. De Sunglasses Shop heeft regelmatig een kortingscode lopen die je kunt gebruiken tijdens het bestellen van een zonnebril. Dat maakt het toch wat aantrekkelijker om een designer zonnebril te shoppen mét een korting! De Sunglasses Shop kortingscodes vind je in een overzicht hier.

Trends en celebrity’s

Ook kun je bij de Sunglasses Shop de laatste zonnebrillen trends vinden voor de lente/zomer 2014. Voor de echte trendvolgers dus, die elk seizoen een nieuwe zonnebril aanschaffen! Ook als je fan bent van een bepaalde celebrity kun je op de Sunglasses Shop kijken welke celebs welke zonnebril dragen. En die zonnebril kun je ook gelijk shoppen!

Leuke mogelijkheden dus om een mooie zonnebril uit te zoeken op de Sunglasses Shop. We weten bijna zeker dat jij er kunt slagen voor een mooie zonnebril. En vergeet niet de kortingscodes te checken!

Zonnebrillen

Wij hebben alvast een paar mooie zonnebrillen voor jullie uitgekozen om het zoeken misschien wat makkelijker te maken. Kijk mee naar deze populaire zonnebrillen modellen waarmee je zeker goed zit!

Ray-Ban

 

 

 

 

 

Ray-Ban

prada

 

 

 

 

Prada

gucci

Gucci

Dolce gabbana

 

 

 

 

Dolce & Gabbana

 

 

 

 

 

 

 

Have your say