Fashion

supertrash

Supertrash sale – het feest is weer begonnen

Breaking news of the day: de Supertrash sale is weer van start gegaan! Klik hier voor de Supertrash sale.

Supertrash sale

Het is veruit het tofste modelabel van dit moment: Supertrash. Dit modehuis met een Nederlands tintje ontwerpt precies die kleding waar de moderne vrouw van 2013 behoefte aan heeft. Het is stijlvol, elegant en vrouwelijk en wordt momenteel over de hele wereld gedragen. De interesse naar dit topmerk is enorm en we zijn stiekem allemaal benieuwd hoe onze eigen Olcay Gulsen het zo ver heeft weten te schoppen! In deze post lees je alle informatie over haar en het merk Supertrash!

Waar begon het allemaal mee?

Het begon allemaal in 1980. Olcay Gulsen werd geboren in het Nederlandse Waalwijk en groeide daar op met haar ouders, vier zussen en broer. Ze had geen gemakkelijke jeugd en was als tiener erg rebels. Ondanks dat was al vroeg duidelijk dat deze dames wist wat de wilde! Ze verhuisde naar Amsterdam om hier haar eigen bedrijfje op te richten en liep in 2001 Ava Riley tegen het lijf op de New York Fashion Week. Ze ging werken bij het merk wat toen nog House of Supertrash heette en nam het in 2009 over. Vanaf deze dag is haar carrière als een speer gegaan. Het merk groeide in record tijd uit tot een van de meest gewilde merken van de wereld en het is nog steeds hot en happening.

Net wat anders

Het succes kan te danken zijn aan ontelbaar verschillende redenen. Zo bereikte ze in een klap een ontzettend grote doelgroep met de bekende ‘Bavaria dresses’ (die tijdens het WK voetbal die maarliefst 200.000 keer over de toonbank gingen) en spotte we inmiddels ook veel celebs in de Supertrash creaties. Maar het échte grote succes is misschien wel te danken aan de innovatieve kijk die Supertrash op fashion heeft. Hun ontwerpen sluiten precies aan bij de behoeftes van een moderne vrouw en haar drukke leven. Zo shop je bij Supertrash ballerina’s bij je pumps die je gemakkelijk in je clutch kunt bewaren en perfect van pas komen als je gedurende de dag pijn krijgt aan je voeten. (misschien kun je deze pumps en ballerina’s wel vinden in de Supertrash sale..)

SuperTrash sale

Supertrash ontwerpt kleding voor de ‘zelfverzekerde, sterke, onafhankelijke vrouw die weet wat ze wil en hoe ze dat moet bereiken.’ Een zin waarin veel vrouwen zich zullen herkennen. De reden waarom nog niet alle vrouwen een Supertrash item in de kast hebben hangen is wellicht de prijs. Het is nét wat duurder dan gemiddeld en dat is jammer. Gelukkig is er eens een de zoveel tijd een Supertrash sale en daar kunnen allemaal onze slag slaan. Het goede nieuws? De Supertrash outlet is vandaag van start gegaan!

Supertrash online shop

De sale van Supertrash is van start gegaan en topdrukte word verwacht in de 8 Nederlandse filialen. Wellicht zijn er zelfs dranghekken geplaatst bij de winkels en het zou me verbazen als het vandaag niet bommetje vol is. Heb jij geen zin om in deze drukte opzoek te gaan naar je Supertrash sale items? Dan is dat geen probleem. Ook in de Supertrash online shop zal namelijk de Supertrash sale van start gaan en daar kun je zonder drukte je slag slaan! Neem er snel een kijkje en wie weet shop jij de leukste items in de Supertrash outlet.

Have your say