Kortingscode

Sting

The Sting kortingscode – gebruik hem in de webshop

The stingWanneer we het hebben over ‘The Sting’ zullen veel mensen als eerste denken aan de bekende Britse zanger. Als echte fashion liefhebber zal het waarschijnlijk geen seconde in je op gekomen zijn en kwam de bekende winkel als eerste in je gedachten naar boven. Was dit bij jou het geval? Dan vind je dit bericht vast intressant!

The Sting heeft afgelopen februari namelijk ook virtueel haar deuren geopend zodat er ook online geshopt kan worden bij deze leuke winkel. En hoe! Ze hebben er niet alleen voor gezorgd dat de kleding via de computer besteld kan worden, er is geprobeerd het shoppen op de webshop zo ‘echt’ mogelijk te maken. Zo introduceren ze de paspop functie waarop kleding uit de webshop gespast kan worden. Deze paspop kun je volledig personaliseren en aanpassen naar jouw maten. Zo krijg je een waarheidsgetrouwe weergave van hoe de kleding jou zal staan. Super handig dus!

Deze nieuwe functie is wellicht een volgende stap in de ontwikkeling van het online shoppen. Nu kan er gekozen worden voor twee verschillende gezichten en zul je jouw maten via een menu moeten invoeren. Wellicht zal dit in de toekomst nog verder ontwikkeld worden en zul je misschien wel kunnen shoppen met je eigen avatar… Op die ontwikkeling zullen we nog even moeten wachten, maar The Sting zet met de introductie van de paspop een grote stap in de goede richting.

Een ontwikkeling waar we ook snel van hopen te genieten is een The Sting kortingscode. De webshop is nog pril en momenteel zijn er nog geen kortingscode beschikbaar. Wel hopen en verwachten echter dat hier snel verandering in zal komen. Bijna alle webshops werken namelijk met deze codes en The Sting zal hopelijk niet achterblijven…

Neem snel een kijkje op de pasgeboren webshop van The Sting en houd ook de volgende website goed in de gaten! Mocht er een kortingscode voor The Sting beschikbaar worden gesteld, dan is dit de eerste plek waar je hem kunt vinden.

Shop ze!

 

Have your say