Nieuws

Het zou leuk zijn om hier tegenaan te lopen.

Valentijns tips voor dummies

Valentijn is de dag om aan je geliefde te laten weten dat je van hem of haar houdt. Ook al vind je het misschien wat commercieel, het kan vast geen kwaad om jou vriend of vriendin eens lekker in de watten te leggen. De vraag blijft natuurlijk: hoe ga je dat in godsnaam aanpakken? Hierbij een aantal nuttige tips om jou en je geliefde een fantastische dag te bezorgen.

Tip 1: Schrijven schrijven schrijven!
Niks is zo romantisch en authentiek als een handgeschreven liefdesbrief. Of hij nu geschreven is op een mooi papiertje of snel op een hoekje van de krant, jouw eigen en wellicht onleesbare handschrift geeft iets eigens mee aan je berichtje en dat maakt het net wat specialer. Ook leuk om deze briefjes te sparen en later nog eens terug te lezen.

Tip 2: Ga voor het moment
Valentijn is de dag van de liefde en daar is eigenlijk niks matrealistisch aan. Het moment is veel belangrijker als een eventueel cadeau. Dus ruim je kamer op, zet de sfeerverlichting aan, zorg voor een lekker hapje en drankje, en alles staat klaar om eindeloos van elkaar te kunnen genieten.

Tip 3: Surprise
Iets onverwachts is altijd leuk en blijft je altijd bij. Vertel je geliefde dus niet alle ins en outs over de planning van jullie Valentijn maar zorg voor een verassing. Vertel bijvoorbeeld nog niet waar of wat jullie gaan eten, een beetje mysterie doet het altijd goed.

Tip 4: Ben origineel en persoonlijk
Bedenk iets origineels en persoonlijks om jouw valentijn mee te verassen. Stoepkrijt bijvoorbeeld iets liefs in koeienletters op de straat, laat jullie lievelingslied graveren in een parfum flesje, of bedruk een kussensloop, pyjama of pannenlap met een leuke foto van jullie samen. Het kost misschien iets meer tijd en moeite maar ik weet zeker dat dit veel meer indruk maakt dan een kant en klaar valentijns cadeau.

Tip 5: Geef iets om te sparen
Zit jij altijd weer uren te googlen opzoek naar een cadeau? Geef iets om te sparen en jij bent de komende tijd voorzien. Voor vrouwen heb je bijvoorbeeld de armbanden van Joy de la luz! Voor elke gelegenheid is er wel een passende bedel en zo spaar je aan de armband niet alleen bedels maar ook mooie momenten.

Tip 6: Ben grappig
Humor is voor vele een van de belangrijkste elementen in een relatie. Is jouw vriend gek van voetbal? Maak een nieuwe voice over van zijn favoriete voetbal moment en zet hem in de hoofdrol. Wedden dat hij het hartstikke leuk vindt om dat aan zijn vrienden te laten zien!

Hopelijk heb je na het lezen van dit bericht al heel wat ideetjes opgedaan. Nog niet helemaal zeker over hoe je het de 14de gaat aanpakken? Bekijk ook de onderstaande foto’s eens.

Van sieraden heb je jaren plezier! Zoals bijvoorbeeld van deze Flore Flore Amsterdam armband.

Chips om op te schrijven, zo kan je jouw geliefde pas echt verassen.

Een valentijnskaart geven is leuk, maar vinden is nog veel leuker.

Wat lekkers in huis en het is genieten geblazen.

Deze leuke hand-in-handschoen houdt jullie handjes heerlijk warm

Een bedrukking op bijvoorbeeld deze trui is altijd leuk.

Met deze Joy de la luz armband spaar je niet alleen bedels, ook mooie momenten.

De verpakking is al de helft van je cadeau.

Deze appel willen we allemaal wel ‘s ochtends uit de fruitmand pakken.

Have your say