Uncategorized

cs

Van model naar actrice? De film ambities van Cara Delevingne

csTopmodel Cara Delevingne wil haar CV gaan uitbreiden met acteerwerk. Eerder speelde ze al een klein rolletje in Anna Karenina, nu heeft ze maar liefst een hoofdrol te pakken in de film Kids in Love.

De film zal worden geregisseerd door Preston Thompson, een vriend van het topmodel. De opnamen zullen starten in september. De film zal gaan over een stel rijke jongeren uit Londen, die erop los feesten en daarbij niet vies zijn van drugs. Niet verrassend als we kijken naar de levensstijl van Cara. Onlangs liet H&M het model namelijk al vallen vanwege het vermeende drugsschandaal in mei.

Cara in Vijftig Tinten Grijs?
Ook heeft Cara auditie gedaan voor een rol in de verfilming van Fifty Shades of Grey (Vijftig Tinten Grijs). Na de wereldwijde aandacht voor dit boek, gaan er nu ook allerlei speculaties rond over wie de hoofdrollen zullen bemachtigen. Helaas is daar nog niets over bekend, maar het zou zomaar kunnen dat Cara een van de begeerde rollen zal vertolken.

Het topmodel is goede vrienden met Aaron Taylor-Johnson, die getrouwd is met de regisseur Sam Taylor-Johnson. Met haar auditie doet Cara een poging om haar filmcarrière verder uit te breiden. Naar geruchten waren de producers zeer onder de indruk van de auditie van Delevingne.

Have your say