Nieuws

Voor op je verlanglijst: leuke cadeautjes onder de €20,-

Sinterklaas verlanglijstVoordat je het weet is Sinterklaas avond al aangebroken. Het heerlijke avondje staat in het teken van gezelligheid, kaarsjes, speculaasjes, vrienden &familie en niet te vergeten cadeautjes. Omdat het vaak net zo leuk is om cadeautjes te geven als te krijgen helpen wij je alvast met het samenstellen van een verlanglijstje met prima cadeautjes onder de €20,-.

Het leuke van kleine cadeautjes is dat je er meer open kunt maken dan wanneer je een groot item kiest. En stiekem zijn nieuwe handschoenen, een leuk boek of een nieuw kleurtje nagellak ook ontzettend leuk om te geven en te krijgen. Roep jij het hele jaar ‘ja dat is een goed idee om te vragen voor Sinterklaas’ maar als het moment daar is weet je niks. Dan helpt de onderstaande wishlist je vast goed op weg:

1. Color Switch
Leopard colorskin
Deze colorskin is ontzettend makkelijk te bevestigen en ook weer te verwijderen. De sticker laat geen lijmresten achter en via de website kun je gratis de background downloaden.
€19,95 via Modemusthaves

2. Stippen Panty
PantySuperleuke variatie op de basic zwarte panty; dit model van de HEMA met stipjes!
€8,- via HEMA

3. Handschoenen
Mexx handschoenen
Deze schattige handschoenen van Mexx bestel je gewoon via Zalando €13,95

4. Paris Tee
Paris TeeParis is always a good idea!
Shirt van Best Mountain via Zalando €19,95

5.Reindeers
DR072D001-206@4.2Glazen flessen die je decoratief of praktisch kunt gebruiken. De kurk heeft een gouden rendieren hoofd, om alvast helemaal in de kerstsfeer te komen.
Van Zalando wonen €9,95

6.Cup of Tea (or coffee)
Cup of TeaLeuke mokken met opdruk van Blond Amsterdam. Daar smaakt je thee of koffie ineens een stuk lekkerder uit ;) !
Ook verkrijbaar via Zalando wonen €13,95

Have your say