Kortingscode

broeken

Wehkamp kortingscode – 15% op gekleurde broeken

Het is tijd voor iets nieuws

De winter 2012/2013 was vooral erg donker! We zagen veel leer gecombineerd met stoere kleuren en het weerbericht was ook bijpassend grauw. Nu de zomer weer in aantocht is en de eerste zonnestralen weer gesignaleerd zijn, voelen we het allemaal naadloos aan: het is tijd voor iets anders. (En anders is met een Wehkamp kortingscode ook nog eens heel goedkoop.)

kleurexplosie

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur en ook de aankomende trends hebben zich al aangekondigd. Kleur voert de boventoom komende zomer en dit modeverschijnsel komt tot uiting in twee verschillende stromingen: De pasteltint is komende zomer helemaal je-van-het en ook de Neontrend wordt helemaal hot en happening.

Shop het bij Wehkamp

Welke trend je volgt, is helemaal aan jou. Maar een ding is zeker, je kledingkast zal moeten worden aangevuld met wat kleur! Gelukkig gaat ook Wehkamp perfect mee met de laatste trends en zorgen ze er voor dat wij er kunnen shoppen wat we willen. Deze week hebben ze weer een fantastische actie waar ons modehartje sneller van gaat kloppen: 15% korting op gekleurde broeken.

Shopping tip 1.

Gekleurde broeken zijn helemaal hot en we vinden het hele palet terug in de online shop van Wehkamp. Oranje is misschien niet de eerste kleur waar je aan dacht bij een broek, maar zeker met de aankomende koningsdag, een musthave voor je kledingkast. Deze week shop je hem met 15% korting dus ben er snel bij! Anders is het wachten tot een volgende actie of Wehkamp kortingscode.

Wehkamp kortingscode

Shopping tip 2.

Niet alleen met effen kleuren maak je komende tijd de blits, ook printjes zien we veel terug. Deze leuke broek met bloemen is momenteel erg in trek en dus een goede aanvulling op je zomergarderobe. Combineer hem met een simpel t-shirt plus een paar goeie hakken en je outfit kan niet meer stuk. Bestel de broek nu met 15% korting, en kijk of je voor de hakken gebruik kunt maken van een andere Wehkamp kortingscode.

gekleurde broeken

Shopping tip 3.

Als laatste is ook deze blauwe broek een echte eyecatcher! Niet alleen met een spijkerbroek kun je blauw aan je benen dragen, ook een felgekleurde skinny staat erg leuk! Bestel hem snel en ga kleurrijk de zomer tegemoet!

blauwe skinny jeans

Bestel ze snel

Na het zien van deze leuke broeken, en het nieuws van de 15% korting actie, kun je vast niet meer wachten om ze te bestellen! Wil je in de toekomst op de hoogte gehouden worden van een Wehkamp kortingscode of een van de andere Wehkamp acties of sales? Neem regelmatig een kijkje op deze site voor up-to-date Wehkamp bespaar mogelijkheden.

Have your say